Aangekocht

Marie Baronlaan 66 1183 WX Amstelveen

Omschrijving

Deze woning is GERESERVEERD voor verkoop aan huurders van Eigen Haard tot …

Op een zeer centrale locatie, nabij natuurgebied de Middelpolder gelegen 2 KAMER APPARTEMENT van circa 49 m??, gelegen op de eerste verdieping. Het in 2006 opgeleverde appartementencomplex beschikt over een fraaie binnentuin waarbij de ene helft is voorzien van grote stenen tafels en de andere tuinhelft is heerlijk groen en biedt een rustige sfeer. Het complex bevat 48 appartementen verdeeld over vier blokken van elk 12 woningen, waarvan 6 op de begane grond en 6 op de verdieping zijn gelegen.

De ligging is ideaal, nabij de A9 en toch midden in de natuur. Ook met het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar, met de bus bereikt u binnen enkele minuten Amsterdam Bijlmer/ Arena en met de (snel) tram bereikt u in korte tijd het centrum van Amsterdam of de Zuid-As. Om de hoek is een sportschool en er zijn diverse sportverenigingen. Zowel het winkelcentrum van Bankras als Kostverloren met alle dagelijkse voorzieningen zijn in de nabijheid gelegen.

Bouwjaar 2006, woonoppervlakte circa 49 m??. Oplevering in overleg, kan spoedig.

Eerst verdieping: Aan de buitenzijde van de woning is de meterkast gesitueerd. De centrale hal van de woning geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is voorzien van een open keuken. De L-vormige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer met vaste kastenwand is aan de noordzijde gesitueerd. De badkamer is licht betegeld en voorzien van een douchehoek, wastafel, toilet en de aansluiting voor de wasmachine. Ieder appartement heeft een eigen (fietsen)- berging en tevens kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke fietsenberging.

Bijzonderheden:
– Verwarming middels stadsverwarming, warm water middels centrale voorziening.
– Het appartement is volledig ge??soleerd.
– De gezamenlijke binnentuin is door iedereen te gebruiken!
– Ieder appartement beschikt over een woningbrede zonwering in de vorm van bewegende deuren.
– Het complex heeft een zeer actieve vereniging van eigenaren. De servicekosten bedragen circa ??? 110,=per maand (inclusief opstal-/ en glasverzekering, onderhoud lift, schoonhouden-elektraverbruik-onderhoud gemeenschappelijke ruimten en reservering groot onderhoud).
– Koper mag een maximaal bruto jaarinkomen genieten van ??? 45.000,– per jaar.
– Eigendomsoverdracht vindt plaats via notariskantoor Bellaar te Amstelveen.
– Eigen Haard maakt deze starterswoningen betaalbaar. Zij verkopen de appartementen met de Koopgarant- regeling. Je krijgt hierdoor korting bij de aankoop van het appartement en je hebt hierdoor lagere maandlasten. Ook bent u gegarandeerd van een snelle verkoop in de toekomst, er is een terugkoopregeling van toepassing. Uitgebreide informatie over deze regeling is op te vragen via verkopend makelaar.
– Verkoper heeft koper er uitdrukkelijk op geattendeerd dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. Om dit risico voor koper te beperken heeft verkoper koper in de gelegenheid gesteld een bouwkundige inspectie uit te doen voeren.

Voorrang aan doorstromers
Woont u nu in een huurwoning van Eigen Haard? Dan krijgt u voorrang op andere belangstellenden. U krijgt deze voorrang omdat de huurwoning die u achterlaat, beschikbaar komt voor een andere woningzoekende die voldoet aan de toewijzingscriteria voor de woning.

Screening
Kopers worden vooraf gescreend door Woningstichting Eigen Haard. Door het aanleveren van uw persoonlijke gegevens geeft u gelijk toestemming om deze screening uit te voeren.

Disclaimer
De getoonde informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van beschikbare gegevens, maar kan afwijken van de werkelijke situatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Aangekocht
Soort woonhuis
Appartement, galerijflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten en inhoud

Wonen
49 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
125 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers ( slaapkamers)
Aantal woonlagen
1

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amstelveen I 6653
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASV00-I-6653
Bekijk alle kenmerken