Deskundige begeleiding

Een nieuwe woning is één van de belangrijkste aankopen in uw leven. U gaat daarom niet over één nacht ijs; Er komt in de huidige markt zoveel bij kijken, dat deskundige begeleiding en advies van een makelaar onontbeerlijk zijn. Wind Makelaars biedt u een uitgebreide dienstverlening, van het vaststellen van uw zoekcriteria tot en met de afwikkeling van de aankoop. Ook nadat u de sleutels heeft ontvangen van uw nieuwe woning, kunt u altijd nog bij uw makelaar terecht voor vragen of advies.

Efficiënt zoeken met passend aanbod

Omdat u bij ons altijd een vast contactpersoon heeft, die volledig op de hoogte is van uw specifieke situatie, bent u ervan verzekerd dat uw belangen optimaal worden behartigd. Zo ontvangt u dagelijks via de E-mail het actuele woningaanbod van alle NVM-makelaars en zodra wij via collega’s horen dat uw droomhuis in de verkoop komt, dan nemen wij direct telefonisch contact met u op.

Kopen is onderhandelen

Heeft u uiteindelijk de woning van uw dromen gevonden en wilt u een bod uitbrengen, dan zal uw makelaar dit hele onderhandelingstraject voor u uitvoeren. Vooral in de huidige markt is het heel belangrijk het juiste openingsvoorstel uit te brengen. Komt er een overeenkomst tot stand, dan zal uw makelaar u juridisch begeleiden en adviseren (koopakte, leveringsakte, eigendomsoverdracht etc.) Hij gaat samen met u naar de notaris en zal de woning inspecteren voordat die aan u wordt overgedragen. Ook nadat de koop is gesloten kunt u altijd nog bij Wind Makelaars terecht voor vragen of advies.

Wij verliezen u dus na uw aankoop niet uit het oog!

Bekijk hier de huizen waar wij de aankoop van hebben mogen verzorgen.

Recent aangekocht objecten

Kortrijk 58 + PP
Amsterdam
Prinses Irenelaan 12
Uithoorn
Holendrechterweg 38 B
Ouderkerk aan de Amstel