De makelaars:

De achternaam verraadt het al: Laurine en Danny zijn moeder en dochter; uniek in de makelaardij. Wij zijn beide beëdigd makelaar en delen dezelfde visie over de manier waarop het makelaarsvak uitgeoefend moet worden. Debby werkt al meer dan 30 jaar in de makelaardij en is een bijzonder kundige makelaar.

Service en betrokkenheid staan hoog bij ons in het vaandel.

Danny van Dam:

Geboren in 1973 in Amsterdam en opgegroeid in Amstelveen dus bekend met de regio. Sinds 2003 ben ik actief als makelaar en beëdigd in 2008. Na mijn studententijd ben ik bij Hewlett Packard gaan werken in Amstelveen. Na een aantal jaren bij Telecom bedrijf Telfort te hebben gewerkt op de marketing en sales afdeling was het tijd om in de voetsporen van Laurine te treden. Wat een goede beslissing! Ik heb de leukste baan die ik kan bedenken en wat fijn om zo goed met je eigen moeder samen te kunnen werken!

Al vrij vlot wist ik het: In Ouderkerk wil ik niet alleen werken maar ook wonen.

En dat heb ik ook gedaan. Sinds 2008 woon ik heel gelukkig met mijn man en dochter in het dorp. Hierdoor weet ik als geen ander ook de zoekers buiten Ouderkerk en Duivendrecht te overtuigen van alle pluspunten die onze gemeente te bieden heeft.

De kinderopvang, scholen, de specialiteiten van de diverse winkels, maar ook de vriendelijkheid van de dorpen zelf, ik kan alles uit eigen ervaring vertellen.

Laurine van Dam:

Mijn generatie trouwde jong en kreeg jong kinderen. Dus halverwege dertig ben ik aan een nieuwe carriere begonnen. De makelaardij was een droom dus heb ik de studie destijds met veel plezier opgepakt. Vanaf 1992 tot 2000 heb ik in Amstelveen als makelaar gewerkt om in 2001 een eigen kantoor te beginnen. Omdat het een bestaand kantoor was, hebben we besloten de naam te houden.

Na praktisch mijn hele leven in Amstelveen gewoond te hebben zijn mijn man en ik in 2013 naar Ouderkerk verhuisd. We hebben een twee onder één kap huisje kunnen kopen in het beschermde dorpsgebied van Ouderkerk. Dit huisje gebruiken we nu als logo voor Wind Makelaars.

In 2014 is de dagelijkse leiding van het kantoor overgegaan op Danny. Ik wil me volledig richten op het begeleiden van onze klanten. Dat is waar het voor mij om draait.

Debby de Boer:

Geboren en getogen in Amsterdam. Vanaf 1993 ben ik werkzaam in de makelaardij, eerst twintig jaar in Amsterdam waar ik voornamelijk met expats werkte, daarna bij Brockhoff Makelaars in Amstelveen.

Ik zou nog steeds geen leuker beroep kunnen noemen dan makelaar. Het is een heel veelzijdig vak waarbij verschillende aspecten samen komen. Naast kennis over bouwkunde en verduurzaming dien je uiteraard goed op de hoogte zijn van de waarde van woningen, de juridische aspecten én de trends in de markt. Daarnaast heb je natuurlijk altijd te maken met mensen van verschillende achtergronden in zowel leuke als minder leuke fases van het leven. Zo gaan sommige mensen op zoek naar een grotere woning in verband met bijvoorbeeld gezinsuitbreiding, anderen verkopen misschien hun huis omdat er sprake is van een scheiding of overlijden. In alle gevallen dien je goed aan te voelen waar een klant behoefte aan heeft. Die combinatie van kennis en empathie maakt elke dag anders en uitdagend.

Wind Makelaars is een familie kantoor waar een goede sfeer hangt en we veel voor elkaar over hebben, kortom een gezellige en fijne werkomgeving op een fantastische locatie.