Wanneer u besluit uw woning te verkopen, is het in uw belang een aantal zaken duidelijk op een rijtje te hebben. Wat zou bijvoorbeeld een goede vraagprijs voor uw woning zijn? Zijn er bouwkundige zaken waarmee rekening gehouden moet worden? Wat zijn de markt- en prijsontwikkelingen van dit moment? Hoe bereikt u een zo groot mogelijke doelgroep voor uw woning? Wanneer u de verkoop van uw woning uitbesteed aan Wind Makelaars, garanderen wij dat u een deskundig antwoord krijgt op bovenstaande vragen.

Realistische en betrouwbare adviezen

Schakelt u Wind Makelaars in voor de verkoop van uw woning, dan komt één van onze makelaars naar u toe om een aantal zaken in kaart te brengen. Bovendien zal de makelaar bekijken wat de prijsontwikkeling van soortgelijke woningen in een vergelijkbare omgeving is geweest.
Belangrijk zijn ook gemeentelijke bepalingen: wat staat er bijvoorbeeld in het bestemmingsplan van de omgeving? Aan de hand van deze omgevingsfactoren en bouwkundige aspecten zal onze makelaar u een realistisch advies geven ten aanzien van de vraagprijs. Wind Makelaars heeft een jarenlange ervaring in de regio Groot-Amsterdam, bovendien beschikken onze deskundige makelaars over een gedegen marktkennis. U kunt er dan ook van op aan dat er een goede inschatting van de prijs wordt gemaakt, zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Persoonlijke begeleiding

Omdat wij een klein kantoor zijn, zijn al onze medewerkers volledig op de hoogte van uw specifieke situatie, zo bent u ervan verzekerd dat uw belangen optimaal worden behartigd. Ook nadat uw woning verkocht is, kunt u uiteraard altijd bij ons terecht voor vragen of advies.

Foto’s

Wind Makelaars vindt het zeer belangrijk om aandacht te besteden aan het maken
van de juiste foto’s. Wij zorgen daarom voor kwalitatief goede foto’s met oog voor detail. Foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf, deze maakt ook 360 graden foto’s voor een betere plaatsing op Funda.

Meetrapport

De laatste jaren moeten alle te koop staande woningen worden opgemeten volgens de NEN norm. Dit betekent dat bijvoorbeeld buitenmuren, vide’s, opslagruimtes en ruimtes lager dan 1,50 niet meer mogen worden meegerekend als woonruimte. Om discussie achteraf met een koper te voorkomen raden wij aan om hiervoor een officieel meetrapport te laten opstellen met plattegronden welke kunnen worden gebruikt voor de verkoop.

Eigen website

Wind Makelaars biedt de mogelijkheid een exclusieve website alleen voor uw woning te verzorgen.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Facebook

Uw woning wordt op onze Facebookpagina geplaatst zodat u deze link met uw “vrienden” kunt delen en wij op deze manier een doelgroep bereiken die misschien niet naar uw huis op Funda had gekeken.

www.windmakelaars.nl

Op onze website wordt uw woning aangeboden door middel van foto’s, plattegronden en een uitgebreide omschrijving.

www.funda.nl

Uw woning wordt met een uitgebreide beschrijving en door middel van foto’s en de brochure op de Funda website aangeboden. Uw woning krijgt een betere plaatsing op Funda als u het Funda Premium pakket bij hen afneemt. Hierbij worden er direct 3 foto’s getoond op de homepage van Funda en wordt uw huis veel groter in beeld gebracht.

www.MVA.nl

Deze site van de Makelaars Vereniging Amsterdam wordt in steeds grotere mate gebruikt als zoekmachine voor woningen in de regio Groot Amsterdam. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw woning naast de Funda website ook op deze site wordt gepresenteerd. Ook is er bij de MVA een site welke zich speciaal op de Expat markt richt. 

www.pararius.nl

Oorspronkelijk een site welke was bedoeld voor huurwoningen in de vrije sector.  
Tegenwoordig staan wij op deze site ook met ons volledige koopaanbod vanwege de vele expats die deze site gebruiken om een nieuwe woning te vinden. 

Het actuele aanbod van de NVM

Alle NVM-makelaars zijn aangesloten op een geautomatiseerd aanbodsysteem, waarin al het actuele aanbod van NVM-makelaars te vinden is. Door uw woning daarop aan te melden, krijgen zoekers met een voor uw woning passend profiel, deze woning automatisch aangeboden.

Brochures

Uw makelaar zorgt er voor dat er een aantrekkelijke en complete brochure van uw woning gemaakt wordt. Deze brochure is bedoeld voor geïnteresseerden en geeft een compleet overzicht van alle aspecten die met uw woning te maken hebben. De brochure wordt ook zoveel mogelijk via internet verspreid.

Advertenties

Wij hebben de ervaring dat advertenties in dag- en weekbladen duur zijn en niet de juiste attentiewaarde hebben. Wij hebben wel goede ervaringen met buurtmailingen en email acties via internet. Wij weten precies welke media voor uw woning interessant zouden kunnen zijn.

Etalage-displays

Aan uw woning wordt met een etalage display in ons pand extra aandacht gegeven. Wij beschikken over meerdere etalage displays in de regio: ons eigen historische pand in Ouderkerk en het dorpsplein in Duivendrecht. Door de perfecte zichtlocaties is het bereik van onze etalage displays hoog.

Organisatie

Door onze jarenlange werkzaamheden in de regio Groot-Amsterdam hebben wij een groot, betrouwbaar netwerk opgebouwd en werken met een aantal andere kantoren samen om uw woning nog beter onder de aandacht te brengen. Zo kunnen wij u een service bieden die verder gaat dan onze gemeentegrenzen!

Te koop borden

Door de huisstijl van Wind Makelaars krijgt u altijd een solide te koop bord met een luxe uitstraling aan uw raam of in uw tuin. Dit is optioneel en niet noodzakelijk om uw huis te verkopen.

Bezichtigingen in het weekend

Wind makelaars is ook open op zaterdag. Omdat veel potentiële kopers een drukke baan hebben en toch samen naar een huis willen kijken, is de zaterdag voor deze doelgroep een uitkomst.

Beoordeling op Funda

Kijk ook eens op Funda.nl wat onze cliënten van onze dienstverlening vinden!