Wanneer u besluit uw woning te verkopen, is het in uw belang een aantal zaken duidelijk op een rijtje te hebben. Wat zou bijvoorbeeld een goede vraagprijs voor uw woning zijn? Zijn er bouwkundige zaken waarmee rekening gehouden moet worden? Wat zijn de markt- en prijsontwikkelingen van dit moment? Hoe bereikt u een zo groot mogelijke doelgroep voor uw woning? Wanneer u de verkoop van uw woning uitbesteed aan Wind Makelaars, garanderen wij dat u een deskundig antwoord krijgt op bovenstaande vragen.

Realistische en betrouwbare adviezen

Schakelt u Wind Makelaars in voor de verkoop van uw woning, dan komt één van onze makelaars naar u toe om een aantal zaken in kaart te brengen. Bovendien zal hij bekijken wat de prijsontwikkeling van soortgelijke woningen in een vergelijkbare omgeving zijn geweest.

Belangrijk zijn ook gemeentelijke bepalingen: wat staat er bijvoorbeeld in het bestemmingsplan van de omgeving? Aan de hand van deze bouwkundige aspecten en omgevingsfactoren zal onze makelaar u een realistisch advies geven ten aanzien van de vraagprijs. Wind Makelaars heeft een jarenlange ervaring in de regio Groot-Amsterdam, bovendien beschikken onze deskundige makelaars over een gedegen marktkennis. U kunt er dan ook van op aan dat er een goede inschatting van de prijs wordt gemaakt, zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Persoonlijke begeleiding

Bij Wind Makelaars krijgt u altijd een vast contactpersoon, die u gedurende het hele traject begeleidt. Uiteraard is uw makelaar altijd aanwezig tijdens bezichtigingen om erop toe te zien dat alles correct verloopt en eventuele vragen van potentiële kopers te beantwoorden. U heeft dus een contactpersoon die van alles op de hoogte is, en bij wie u te allen tijde terecht kunt. Ook nadat uw woning verkocht is, kunt u uiteraard bij uw makelaar terecht voor vragen of advies.

Uw woning zichtbaar door uitgekiende mediamix

Zodra wij uw woning in ons bestand hebben opgenomen, wordt deze te koop aangemeld. Uw woning wordt via verschillende media duidelijk onder de aandacht van potentiële kopers gebracht:

Foto’s

Wind Makelaars vindt het zeer belangrijk om aandacht te besteden aan het maken van de juiste foto’s. Wij zorgen daarom voor kwalitatief goede foto’s met oog voor detail.

www.Funda.nl

Uw woning wordt met een uitgebreide beschrijving en door middel van foto’s, plattegronden en de brochure op de Funda website aangeboden. Wij weten precies welke middelen we kunnen gebruiken om uw huis optimaal te presenteren.

Social Media/Advertenties

Ons kantoor is zeer actief met social media, we hebben een professionele facebook pagina zodat u gemakkelijk uw eigen woning kunt “liken” en “delen”

Als u liever een advertentie in een dag- of weekblad plaatst, of een mailing in de buurt stuurt, kan dat natuurlijk ook.

Uw makelaar weet precies welke media voor uw woning interessant zouden kunnen zijn.

Styling

Veel kopers gaan af op de eerste indruk. Daarom moet uw woning zo aantrekkelijk mogelijk worden gepresenteerd. Dit kan soms inhouden dat er kleine werkzaamheden moeten worden verricht zoals bijvoorbeeld schilderen of het opschonen van de tuin. Wind Makelaars kijkt samen met u wat u kunt verbeteren voor de verkoop van uw huis.

Etalage-displays

Aan uw woning wordt door een etalage display in ons pand extra aandacht gegeven. Wij beschikken over meerdere etalage displays in de regio: o.a. de Rijnstraat in Amsterdam en ons eigen kantoor. Door de perfecte zichtlocaties is het bereik van onze etalage displays hoog.

Het actueel aanbod van de NVM

Alle NVM-makelaars zijn aangesloten op een geautomatiseerd aanbodsysteem, waarin al het actuele aanbod van NVM-makelaars te vinden is. Door uw woning daarop aan te melden, krijgen zoekers met een voor uw woning passend profiel, deze woning automatisch aangeboden.

Onze website

Op onze website wordt uw woning aangeboden door middel van foto’s, plattegronden en een uitgebreide omschrijving.

www.MVA.nl

Deze site van de Makelaars Vereniging Amsterdam wordt in steeds grotere mate gebruikt als zoekmachine voor woningen in de regio Groot Amsterdam. Wij vinden het daarom belangrijk dat uw woning naast de Funda website ook op deze site wordt gepresenteerd.

Brochures

Uw makelaar zorgt ervoor dat er een aantrekkelijke en complete brochure van uw woning gemaakt wordt. Deze brochure is bedoeld voor geïnteresseerden en geeft een compleet overzicht van alle aspecten die met uw woning te maken hebben.

Bezichtigingen

Voor potentiële kopers van uw woning, organiseren wij in overleg met u meerdere bezichtigingen. Uw makelaar is uiteraard altijd zelf aanwezig bij de bezichtigingen.